Kontakt

OKNA CAPRIS d.o.o.
Spodnje Škofije 247 E
6281 Škofije – Rabuiese

Delovni čas:
Ponedeljek  – petek:
7.00  – 16.00
Sobota, nedelja, prazniki:
ZAPRTO

OKNA CAPRIS

Pišite nam

Pogosta vprašanja

Kako pridobim ponudbo?

Prvi stik z nami vzpostavite preko elektronskega povpraševanja, telefonskega klica ali obiska v salonu in nam posredujete okvirne mere (v kolikor jih imate). Pripravili vam bomo ponudbo. V kolikor ste za našo ponudbo zainteresirani, bomo opravili točne meritve in nato pripravili končno ponudbo.

Imate samo plastična okna?

Naš prodajni program je pester in ne zajema le PVC-ja. V naši ponudbi lahko izberete PVC stavbno pohištvo visoke kakovosti Deceuninck, PVC okna z ALU maskami, za najzahtevnejše kupce in poslovno gradnjo pa lahko ponudimo pestro paleto aluminijastih produktov nemškega dobavitelja Schuco.

Koliko traja od potrditve ponudbe do izvedbe?

Dobavni rok je odvisen od kompleksnosti in količine naročila. Rok določimo skupaj glede na potrebe in zmožnosti. Trudimo se, da vašim željam ugodimo, zato se prilagajamo.

Koliko stane standardno okno?

Cena okna je odvisna od številih dejavnikov (barva, steklo, tipologija, dodatki, količina…), zato je ne moremo oblikovati na kvadratni meter.

Ali servisirate okna drugih proizvajalcev?

Načeloma oken drugih proizvajalcev ne servisiramo, saj vsebujejo drugačne komponente. Svetujemo vam, da se obrnete na proizvajalca/prodajalca vaših oken.

Imate mogoče na zalogi okno standardnih dimenzij?

Naša ponudba je oblikovana/izdelana individualno, po meri, zaloge nimamo.

Imate lastne monterje?

Podjetje Okna Capris ima svoje monterje, tako lahko zagotavljamo najvišjo kakovost storitve.