Kontakt

OKNA CAPRIS d.o.o.
Spodnje Škofije 247 E
6281 Škofije – Rabuiese

Delovni čas:
Ponedeljek  – petek:
7.00  – 16.00
Sobota, nedelja, prazniki:
ZAPRTO

OKNA CAPRIS

Pišite nam

Pogosta vprašanja

Prvi stik z nami vzpostavite preko elektronskega povpraševanja, telefonskega klica ali obiska v salonu in nam posredujete okvirne mere (v kolikor jih imate). Pripravili vam bomo ponudbo. V kolikor ste za našo ponudbo zainteresirani, bomo opravili točne meritve in nato pripravili končno ponudbo.

Naš prodajni program je pester in ne zajema le PVC-ja. V naši ponudbi lahko izberete PVC stavbno pohištvo visoke kakovosti Deceuninck, PVC okna z ALU maskami, za najzahtevnejše kupce in poslovno gradnjo pa lahko ponudimo pestro paleto aluminijastih produktov nemškega dobavitelja Schuco.

Dobavni rok je odvisen od kompleksnosti in količine naročila. Rok določimo skupaj glede na potrebe in zmožnosti. Trudimo se, da vašim željam ugodimo, zato se prilagajamo.

Cena okna je odvisna od številih dejavnikov (barva, steklo, tipologija, dodatki, količina…), zato je ne moremo oblikovati na kvadratni meter.

Načeloma oken drugih proizvajalcev ne servisiramo, saj vsebujejo drugačne komponente. Svetujemo vam, da se obrnete na proizvajalca/prodajalca vaših oken.

Naša ponudba je oblikovana/izdelana individualno, po meri, zaloge nimamo.

Podjetje Okna Capris ima svoje monterje, tako lahko zagotavljamo najvišjo kakovost storitve.