O nas

Smo družinsko podjetje za proizvodnjo stavbnega pohištva, ki smo postali sinonim za kvalitetno stavbno pohištvo, s poudarkom na detajlih, ki našim rešitvam ustvarjajo dodano vrednost. Ekipa predanih posameznikov zbranih okrog Igorja Mataije in Sare Brus skrbi za nenehno rast podjetja. Podjetje Okna Capris je sprva proizvajalo le PVC stavbno pohištvo, nato pa je sledilo tržnim razmeram in leta 2017 dopolnilo svojo ponudbo še s produkti iz aluminija. Leta 2020 je sledila selitev v nove proizvodne prostore.

Z namenom zagotavljanja najvišjega nivoja kvalitete pri proizvodnji uporabljamo PVC profile podjetja Deceuninck ter vodilnega proizvajalca ALU profilov Schuco. Naša ponudba poleg tega zajema tudi druge produkte stavbnega pohištva in celostne storitve vgradnje stavbnega pohištva za vaš dom. Zimski vrtovi, polkna, rolete, žaluzije in garažna vrata so samo nekatere od njih.

Pri vsakem projektu, ki nam je zaupan, iščemo optimalne rešitve in pri tem upoštevamo želje kupcev. Pohvalimo se lahko, da naša okna in vrata opremljajo že veliko število slovenskih domov ter poslovnih objektov ter da njihovo število močno narašča tudi v tujini.

Z namenom zagotavljanja kakovosti izdelkov redno investiramo v izboljšave in modernizacijo proizvodnje. Naša proizvodnja je fleksibilna in se lahko prilagaja različnim projektom.

Zaradi svoje finančne stabilnosti smo zanesljiv partner svojim kupcem, ki skrbi za korektno izvedbo projektov v dogovorjenih terminih.

Vizija

Naša vizija je postavili najvišje standarde v proizvodnji stavbnega pohištva. V podjetju Okna Capris si prizadevamo našim strankam ponuditi le najbolj kakovostne produkte. V sodelovanju s priznanimi evropskimi dobavitelji poskušamo na trgu pridobiti mesto vodilnega in najbolj prepoznavnega lokalnega ponudnika PVC in ALU stavbnega pohištva.

Zakaj izbrati ravno nas?
 • ker okna izdelujemo
 • ker jih prilagodimo vašim željam in potrebam
 • ker so naši izdelki izdelani iz materialov vrhunske kakovosti
 • ker naše izdelke odlikuje moderen dizajn različnih oblik in velikosti
 • ker smo v koraku s časom in se prilagajamo
  trenutnim trendom
 • ker vam na podlagi našega znanja in dolgoletnih izkušenj pravilno svetujemo
 • ker smo eden večjih ponudnikov stavbnega pohištva
 • ker imamo reference
 • ker ima naše izdelke tudi vaš zadovoljni sosed
 • ker vam za naše izdelke nudimo 10 let garancije
Certifikati

Podjetje Okna Capris d.o.o. je doseglo mednarodni standard bonitetne odličnosti in spada v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.
Izpolnjujemo kriterije bonitetne odličnosti za leto 2022 in spadamo med najbolj zanesljive, kredibilne in nizko tvegane slovenske poslovne subjekte za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

 
Spoznaj našo ekipo

Sara Brus

Direktorica

Igor Mataija

Vodja prodaje in projektov

Alen Škofič

Komercialist

Kolektivni dopusti 2023 v podjetju Okna Capris

– petek 28. 04. 2023
– od ponedeljka 7. 8. 2023 do petka 18. 8. 2023
– od ponedeljka 25. 12. 2023 do petka 05. 01. 2024

Vsi dobavni roki se podaljšajo za čas trajanja kolektivnega dopusta.

Pišite nam!

Z veseljem bomo izdelali ponudbo po vaših željah.