Vrata

alu Vrata

Vhodna vrata iz aluminija z obojestransko prekrivnim polnilom. Ustvarjena z občutkom za varnost, estetiko in ugodje. Ustvarjena za vas.

Aluminijasta vrata imajo veliko prednosti – nudijo visoko stopnjo protivlomne varnosti, zaščite pred hrupom in so izjemno enostavna za vzdrževanje. Dobre termične lastnosti pa poskrbijo za boljšo kakovost bivanja. Izdelujemo tudi vrata višjih varnostnih razredov: protivlomna, protistrelna, protipožarna, dimotesna vrata ter vrata za vgradnjo v izhode v sili.

Pomembna prednost ALU vrat je njihova odpornost proti vremenskim vplivom in dolga življenjska doba.

Klasična, moderna, ekstravagantna, enostavna, … V naši ponudbi najdete več kot 400 modelov vhodnih vrat, ki jih lahko spreminjate po svojih željah.

Naložite sliko svojega pročelja v konfigurator vrat, spreminjajte barve, oblike in dodatke na vratih in izberite tista prava zase.

PVC Vrata

PVC vhodna vrata so ugodna izbira po zaslugi visoke izolativnosti profila in polnila, poleg tega jih odlikuje izjemna energijska varčnost, k čimer pripomore tudi pohodni prag s termočlenom iz eloksiranega aluminija.

Na voljo vam je VELIKO različnih modelov PVC vhodnih vrat.

Obremenitev pri vhodnih vratih je mnogokrat večja kot pri oknu, zato je pomembno, da so narejena iz kvalitetnih in zanesljivih elementov. Le visoko tehnološki in kvalitetni materiali so garancija za zanesljivo odpiranje in zapiranje, s tem pa dosegajo vrhunsko vrednost in ustrezno varnost. Naša PVC vrata združujejo varnost, estetiko in energijsko učinkovitost.

V naši proizvodnji izdelujemo PVC vhodna vrata po naročilu, različnih izvedb, barv in dimenzij.

Serijska oprema naših PVC vhodnih vrat, ki dosega visoko stopnjo varnosti, vključuje:

– tritočkovno avtomatik ključavnico
– standardni cilinder s tremi ključi (CR6)
– garnitura (kljuka zunaj/kljuka znotraj)

IMATE VPRAŠANJA GLEDE vrat?

Pošljite nam sporočilo.